Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Contest header / blog comel :]


*comel nya banner tuh :] , nak join click banner .


Hai , semua . salam maghrib buat semua . hmm , tadi yaya ber-BLOGWALKING tiba-2 ternampak pulak contest nie . macam menarik je . simple , mudah , hadiah pun menarik :] . Actly, lama tak join contest . hope kalau bertanding dengan blog baru nieyh harap-2 ada ong :] ..
contest nie dianjurkan oleh NabilaJohan , kenal ?  ala blog dia yang comel lotte tuh . kawwai gitu blog dia . merepek dah yaya time-2 camni ..ok *TUTUPCERITA


syarat-2 penyertaan ;

  • warganegara MALAYSIA
  • mesti buat 1 post tentang contest ini beserta BANNER comel tuh dan linkkan ke blog NabilaJohan
  • mesti FOLLOW blog NabilaJohan dan NurulNabihah
  • like FANPAGE  NurulNabihah
  • beri sebab suka kan blog CREAMLOVEBUNNY (tak lebih 50 p.p)
  • TAG 3 rakan , pastikan dia orang tahu .
  • linkkan ke blog NabilaJohan di bahagian comment 

Tarikh Tamat - 25 Disember 2012







sebab saya suka blog CREAMLOVEBUNNY ;

saya suka blog creamlovebunny kerana blog tersebut comel + kawwai gila dan  mempunyai nama yang amat unik , dan pastinya ada maksud di sebalik nama tersebut . Blog creamlovebunny sungguh simple tapi sangat menarik dengan app yang sedia ada didalam blog itu . Bagi saya , owner blog tersebut mempunyai cita rasa yang amat tinggi , ini dapat dilihat pada blog tersebut ianya simple tapi still nampak gorgeus.


saya nak tag tiga rakan bertuah saya ;
SyafaLunia NoratisaNasir AimiWardina


hope dapat :] , amin~