Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

i'm new blogger



hey , hello peeps :] 
Alhamdulillah sebab kita masih diberi peluang untuk hidup menjalani kehidupan yang telah ditetapkan oleh ALLAH .. bertemu lagi kita ye .. hmm . actly yaya tak ada lah baru sangat cuma ini just blog baru yaya 
'' DUNIA MERAH JAMBU '' . camne ok ke tak ok ? yaya saja je buat blog baru sebab ni satu-satunya blog yaya yang DenimTemplate yang lain semua Blogskins . Thanks kat u'alls sebab kunjungi yaya punya blog yang tak seberapa ni . ha! dah kebetulan niey apa kata kita berkenalan semula :] ..



Hi , i'm Hadirah Hanafi . umur saya 15 tahun . belated PMR candidates , menunggu keputusan PMR ( 19122012 ) *tarikh keramat . actly , yaya start berblogging pada 10 Disember 2010 . ok lama kan ? setakat nie yaya cuma ade 2 blog yang active larh .. kalau nak dikira semua maybe lebih kurang 5 or 6 blog yang tak active :] , banyak kan ? lupa pulak . nama timangan saya YAYA , hehe .. and novel about DEAR YAYAH tuh actly saya punya celita :] .. haha , tipu saja . 





Berblogging nieyh sebenarnya best sangat , blog boleh jadi something yang amat berharga bagi kita contohnya ; diary A.K.A Tutorials , Freebies , Tips and banyak lagi . sesetengah blogger ade yang make their blog just like diary . kat sini lah blogger nie luahkan pelbagai cerita mereka . ade jugak blog yang pasal politik , hal-2 semasa , tentang artis , kecantikan , masakan and dll . blog nieyh juga kita boleh jadikan sebagai peneman . bosan ? log in then merepek lah orang kat blog sendiri , publish entry yang menarik . be yourself itu yang penting . don't be copycat larh . ikhlas ketika menaip baru lah ade aura yang menarik minat  bila orang baca entry korang ..






Selain itu , berblogging juga boleh bantu kita jadi seorang yang kaya raya . contoh ; join NUFFNANG , CHURP-2  .. or something yang can make use earn money :] ,, kaya wo .. kita nanti .. hehe  . bila berblogging jangan rasa malas , jangan jadi sombong . join mana-2 contest . kalau ade exchange link join jugak ini adalah cara untuk kita dikenali ramai . berblogging memang kene mula dari bawah .. biar blog tak cantik , janji isi blog itu menarik minat ramai orang untuk kunjungi selalu .



panjang betul entry pertama blog yaya nieyh ,, korang ada ? :] .. nak try ?  entry panjang boleh janji isi menarik . menarik tak entry yaya nieyh ? haha .. try to be the best .. ok lah .. bye-2 ..