Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Miss mashwmellow

maswhmellow :]


Nampak tak gambar diatas , muka tak boleh blah kan ,, ahakss ..
hai , hey , hoi , korang . apa khabar ? sihat ke ?  rindu korang sebenarnya .. tuh yang post nieyh . Nak cerita , dah baca ke belom tajuk kat atas tuh . MISS MASHWMELLOW ,, sapa dia tuh ?  sapa lagi kalau bukan saya lah puteri tuh .. haha perasan sudah ..


Actly , entry kali nie yaya nak promosikan mashwmellow yang yaya ade jual . 1 batang RM 1.00 . Berminat ? order pada saya or tweet saya ke , IM kat fb pun boleyh .. tapi jangan larh order sikit-2 je . nak order kat page yaya pun boleyh .. sesiapa yang order 100 batang keatas penghantaran adalah percuma. Apa lagi ? boleh order ok . cepat-2 , mashwmellow sedap punya .