Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

segmen ; first ever giveaway by ayu and aliyea




First and foremost , apa khabar orang ?? hehe .. alhamdulillah trafik deyah meningkat .. terima asih kepada yang sudi singgah-2 tuh .. dah singgah jangan lupa follow dan tinggalkan link .. senang nak follow balik nanti. ok . fullstop .. hehe .. 


Nampak tak banner comel lotte tuh ?? tekan-2 sikit kasi join ,, hadiah menarik menanti ..senang saja cra untuk menyetai segmen ini .. baca bawah ini ;

 Wajib follow blog Ayu dan blog Aliyea *Wajib follow, kalau tidak penyertaan tidak sah*
 - Jangan risau anda akan di follow balik 
   Wajib follow twitter ini @Superahah dan  ini @NuriAqilahAwang 
Kepada sesiapa yang tiada twitter just join, it's okay :)
  Kena click sini , sini , dan sini *tunggu sampai habis loading*
  Lagi bagus kalau korang printscreen .
 Buat satu entry mengenai segmen ni yang bertajuk ''1st Ever Giveaway''.
  Letak banner dekat atas tu dalam entry korang.
   Lepas buat entry link kan ke blog Ayu.
  Kalau sudah siap buat entry, pastekan URL entry korang di comment box Ayu.









bismillahhirrahmannirrahim,, dengan ini saya join segmen ini ;) ,, hope menang amin~