Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Segmen ; review blog by fateha halim



segmen kali ini daripada fateha halim alah ,, blogger famous tuh . kenal tak ?? terjah  sini.
blog dia cantik sangat tau .. rupa-2 nya fateha halim nie peminat setia minho .. katenye ..eh .. kan dah melencong dah deyah nieyh .. ok larh cantikkan banner tuh ? apalagi tekan-2 sikit takkan larh nak tengok je kowt . haha..

ok larh , syarat-2 untuk segmen nie senang je .. tak percaya ?? ok tengok list nieyh ;

  • Follow blog fateha halim *WAJIB
  • Tolong click sini , sini , sini dan sini .tunggu sampai habis loading . korang jujur tau !  kalau printscreen lagi bagus . terbukti yang anda dah click kan ..pastu buat pape yang patut like ke , follow ke .. papelarh yang keluarkan ..
  • Buat satu entry tentang segmen nieyh ,, haa . macam deyah buat nieyh kan . pastikan banner comel tuh ade ..
  • Tag kawan ?? suka hati nak buat or x nak buat ..
  • Lastly , tinggalkan link entry yang korang dah buat tuh kat bahagian comment box .. ingat link entry bukan email ..






















alhamdulillah semua siap ,, hope menang :)