Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Si penipu

entry kita pada kali ini tentang kene tipu ! actly , benda nieyh deyah baru je kene tadi . panas betul rasanya . bukan ape tau ,, kalau ye pun nak tipu tuh agak-2 larh sikit . ha  , kan dah kantoi . Actly , camni cerita nye . deyah ade post kat FACEBOOK tentang blog nieyh .. macam biasa kita promote blog kan ?? lepas tuh ade larh beberapa orang nieyh komen .. 
cnth ;
  • x : sudah follow
  • y : done
  • z : follow saya balik tau . penat saya follow awak .

lebih kurang cmtuh larh dia orang komen .. deyah tak kesah kalau nak komen .. memang tak salah . sebab ia lebih mudah untuk someone tuh tahu yang ade orang baru follow dia betulkan ?? tapi yang si PENGOMEN 
penipu . dia orang tulis saja dah follow bagai , tapi bila kita sendiri check followers  x pulak nama orang tuh ..
hmm...itu yang bikin panas .. 


maybe ramai yang tak perasan kan ,, tapi ini apa yang baru saja berlaku pada deyah . malas nak mention nama orang tuh .. nanti jadi controvesi pulak kan ?? susah nanti budak tuh kene bash .. owh maybe , dia buat camtuh sebab tengok followers deyah sikit . pastu dia ingat deyah newblogie kot .. sorry to say ok ! deyah start berblogging nie dari 2010 .. ulang sekali lagi 2010 bulan februari . 


Actly , ini blog deyah yang kedua .. hmm.. papehal pun nasihat untuk para blogger .. jangan larh jadi penipu .. mmg orang tak tahu kan ? tappi kalau orang dah tahu perangai kita mesti korang kene balas balik . biarlah jujur ok.. mula-2 memang kita  kene lebih sikit follow orang .. lama-2 nanti orang akn kenal kita kalau kita berusaha untuk jadi yang terbaik dan bukan PENIPU..