Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

TIADA PENGGANTI :'(



look gambar kat atas tuh ,, comel kan ?? dialah ANIS AMIRAH ZAHARI .. yang sanggup tinggalkan aku terkapai - kapai dekat hostel mghs nieyh .. kejam kau jah .. haha ,, kidding kay .. Actly aku just nak  buat 1 entry khas untuk kau aneh .. hope kau sudi baca entry aku yang panjang berjela nieyh .. 




ASSALAMUALAIKUM..
Aneh , first sekali aku nak ucapkan congrates kat kau sebab dapat STRAIGHT 8A time PMR ..and tahniah juga kerana anda diterima masuk ke sekolah Sains Seri Puteri .. sekolah hebat tuh .. :) ..aku nak kau tahu yang hati aku sebenarnya berat untuk melepaskan kau pergi sayang . kita dah kawan selama tiga tahun dalam sekolah yang sama dan kelas pun sama .. dari form 1 sampai form 4 nieyh .. kalau nak refresh balik terlalu banyak kenangan pahit , manis , suka , duka yang kita dah lalui bersama .. aku nak kau tahu yang

walau raga kita terpisah jauh , 
namun hati kita selalu dekat ,
bila kau rindu pejam matamu ,
dan rasakan aaaaaaaaaaaku :)

aneh , there something yang kau tak tahu sebenarnya .. 

when your gone ,
the pecies of my heart are missing you :)


kau sebenarnya aku dah anggap macam kakaq aku ,, kau baik . perfect . kalau selama niy aku de wat salah maafkan yew .. makan minum aku juga halalkan .. sumpah aku kata ,, berat betul hati aku nak lepaskan kau .. kau ape tahu ! ,,, aneh , bila sampai sana contact-2 yew .. hope kau dapat kawan yang lebih better dari kita orang .. sana KL you know .. baik baik cari kawan tuh .. jangan sampai kau salah pilih.. cuti panjang jenguk2 ler kita orang kat sini .. pintu sekolah dan hostel terbuka luas untuk kau aneh .. aku harap kau dah fikir masak-2 pasal keputusan kau untuk pindah .. 



aneh , senyum mu menawan, menawan .. :)

 weyh sorry tadi aku tergesa-gesa time jumpa kau .. sebab ape ?? aku tak nak nangis depan kau .. aku tak nak tunjuk aku terlalu sedih ,  aku tak nak kau sedih sebab nanti maybe kita tak selalu berjumpa , aku terima segala takdir .. tak pe kau pergi larh kat sekolah tuh .. aku tahu kau boleh buat ,, spm nanti kekalkan straight A kau tuh . . aku tahu aku tak patut tergesa-gesa tadi tapi aku tak boleyh ,, tadi 25.01.2013 maybe last aku peluk kau , cubit pipi kau yang tembam tuh ... aku harap lepas nieyh kita jumpa lagi ..

lepas nieyh , aku kat hostel time buat duty tak de kau lagi , tak de orang nak halang aku buat kerja jahat , takde orang nak tolong buat duty sama-sama .. dan bila aku jerit nama ANEH  ,, takkan ade yang menyahut lagi seperti dulu ..tadir memisahkan kita nak buat macam mane .. lepasnieyh nama aneh hanya tinggal kenangan  .. 19.01.13 aku akan ingat selalu .. 


 TIADA TEMAN PENGGANTI SELAIN KORANG :'(