Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Tired of studying .



Entry kali ini about myself at the hostel ... huh.. so tired larh be FORM 4 nieyh .. banyak sangat kerja rumah .. perjalanan deyah kat hostel .. pagi bangun , mandi , pergi surau solat berjemaah subuh .. balik pergi sekolah sampai pukul 3:20 ptg .. lama tak ..sekolah deyah dah buat perubahan katanya supaya silivers cepat habis .. dah larh rehat pukul 11 pagi sakit perut aku tunggu hurm .. balik sekolah sembahyang zuhur then straight's pergi latihan PANCARAGAM ..  sampai pukul 5 ptg .. aduhai ,, penat giler larh .. malam pulak ade tuisyen lagi .. homework pulak nak kene buat malam-malam .. bangun kene stay up nak siapkan kan .. pukul 1-2 pagi pulak tuh .. pergh jenuh aku menunggu ,, kadang - kadang bangun lambat tuk pergi sekolah ... sukahati aku je kan ... haha ... 

Berdasarkan cerita deyah ,, sebenarnya kita tak boleh selalu merungut dengan apa yang berlaku di sekeliling kita sebenarnya .. kalau kita merungut sesuatu perkara itu akan jadi lebih susah dan lama-lama dari menyeronokkan jadi satu kebencian pada kita pulak .. haaa.. kan kita sebagai manusia kene bersyukur dengan apa yang kita lalui sekarang .. as student memang penat kan ,, kene belajar macam-macam pecah otak nieyh dibuatnya .. tapi cuba fikirkan ,, masa depan kita macam mana kalau asyik merungut .. yang nak jadi suri rumah tangga tu boleh larh kan .. tapi  nieyh ade hati nak jadi enggineer padahal selalu merungut itu ini larh .. bagai-bagai .. 

So ,, korang jangan larh jadi macam deyah ..hehe itu sebenarnya sebagai contoh manusia yang ade capital M   ... hehe .. ok larh .. bye ..