Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

FESTIVAL WIND ORCHESTRA



Hari ini deyah nak cerita pengalaman deyah selama 5 hari di kedah mengikuti festival wind orchestra kali ke 15 :) ,, hurm.. seronok gila masa kat sana ,, telah banyak pengalaman pahit dan manis yang telah deyah lalui ,, biarpun terpaksa meninggalkan sekolah yang tercinta ,, hahaha,, terlalu banyak kenangan bersama-sama rakan yang pasti tidak akan dilupakan ,, tak sangka ini kali ke 2 deyah dapat join brass band sekolah mengikuti pertandingan yang melibatkan brass band sekolah seluruh MALAYSIA :),, hahaa,, memang best giler larh .. dapat kawan budak UTARA ,, adalah jugak deyah minat someone nieyh btw RAHSIA ... ok jangan lengahkan masa .. jom terjah ,,


this is a picture where we sampai sana :) ,, kami tinggal di asrama SMSAH ,, sampai je terus ambik gambar kau .. haaaa.. kau hado .. time nieyh memang penat giler dan bersyukur sangat sebab selamat sampai kat kedah ,, negeri orang nieyh ,, haaa ,, utara gitu .. time nieyh dah larh panas ,, pergh memang arh ,, Actly, semua yang duduk kat kerusi tuh tengah tahan panas ,, ahhahaha.. jujur larh kerusi tuh panas giler .. tak percaya ?? deyah yang hujung tuh dari duduk terus nak berdiri .. panas giler .. haha.. abaikan ketembaman saya disitu :D



place were we stay :) ,, SMSAH ,, sekolah yang sangat besar dan cantik .. percaya atau tidak sekolah nieyh langsung x dew TONG SAMPAH .. hahahaaha.. sekolah korang boleh buat ?? mesti tak .. pergh ,, memang merana gile rduduk situ ,, x dew tong sampah .. tapi TAHNIAH sebab walaupun x dew tong sampah sekolah tu tampak bersih selalu dan sedap mata memandang ,, memang susah nak jmpe sampah .



latihan pagi before bertanding ,, time nieyh baru lepas berlari kuatkan stamina untuk competition petang tuh .memang takut giler sebab petang tuh dah bertanding ,, pagi2 tuh dah kene basuh dengan cikgu STARIAN ... memang best dia ajar ,., sangat complete ... dari 1 bar ke 1 bar.. memang gementar gile ..



after competiton memang rasa lega gile bila semua nya dah berakhir .. btw time nieyh memang hoped sangat menang ,, sebab dah try buat yang terbaik untuk sekolah ..

















kenangan bergabung dengan STARIAN :)


STAR GIRL HIGH SCHOOL