Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

EXAM , RESULT


hey ,,
exam sudah habis ,
tinggal tunggu result je keluar memang takut sangat ,,,
haha , btw deyah dah tahu dah result deyah apa ,,
alahamdulillah kali nieyh ujian pertengahan tahu tak de failed langsung ,, 
nasib larh bik , selamat aku ,,
and yang best nya bila dengar dapat number top ten kali kedua tahu 2013 dalam kelas , 
ujian first number 9  , kalinie pulak naik 3 anak tangga iaitu number 6 ,, haha
terer tak saya , hahaa ,, rezeki ..
memang terkejut giler bila tahu dapat top ten ,,  haahan
tak sangka larh pulak kan , after this kene struggel lebih ,
untuk dapat number 1 dalam kelas ,, haaha,,
kene jugak .. boleh punya , 
kene study , :) . ngeee ,, mmg happy sangat .
nak try mintak ganjaran hahaa,, 
agak2 dapat tak ?? hurmm ,,
kay larh , 
bye :)  ,