Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

K.A.W.A.N




hey ,, nampak tak tuh gambar titew , hanim and mira :)
sepetang bersama mereka semalam selepas dihalau oleh teacher CHUA ,, haha .. semalam memang huru - hara betul hostel baru balik , then kene balik rumah semula sebab katanya cuti , okkay . nieyh entah bile kene balik ostel balik .. arghhh malas nya nak balik larh kawan .. hurm.. okkay , stop mukaddimah kat sini hahaa , 

Actly, deyah nak cerita tentang kawan,, nampak gambar kat atas tuh ? now mereka adalah kawan saya , asalnya kami memang tak rapat dan kini kami kawan ,, nasib larh si jendul sudi kawan dengan aku :) ,, haha .. fyi jendul ialah hanim anuar , and kaq eton ialah mira fiqah ,, kat hostel aku selalu cerita suka dan duka aku , sebab mereka sanggup jadi telingan aku ,, 

kawan biar beribu , kasih biar satu ,, sapa pegang kata- kata tuh ? hurmm,, kawan memang ramai tapi tak semua yang akan terima kita seadanya kan ? kalau tak sehaluan mesti akan gaduh ,, cuba bayangkan kalau kawan yang korang anggap BESTIES gaduh ngan korang , mesti rasa macam tak percaya ,, hurm .. lumrah hidup .. lama - lama okkay larh tuh .. 

ntah larh ,, hidup kita sebenarnya ibarat roda yang berputar adakalanya kita berada di atas dan adakalanya kita berada dibawah , apa yang terjadi kita kene redha dengan sepenuh hati kerana setiap yang berlaku pasti ade hikmah dan maksud yang tersendiri , kita cuma mampu berdoa pada ALLAH yang maha pengasih larh maha penyayang , kerana ia tahu segala - galanya :) 

so , kalau kita bergaduh dengan kawan baik kita , sekali - sekala mengalah , walau pun ini kalai keberapa korang mengalah tap bersabar larh , mungkin itu ujian untuk kita semua , deyah menghadapinya dan deyah tahu ,, ALLAH sentiasa ingin yang tebaik buat hambanya ,