Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

neww look


apa khabar semua :) ,, ada perubahan kan ? apa dia ? apa dia ? haha .. blog deyah dengan imej baru .. nak kata comel tak de larh kan tapi deyah suka tengok sebab ia sangat comel bagi deyah ,, hurmm.. full  edit by me ,, tahu tak .. siang malam deyah bersengkang mata edit blog ,, tapi tak berapa pandai lagi .. kalau dah terer nanti deyah bukak for order kay :) ,, hahah .. ade hati ye mak jah nieyh .. kekekekeh.. penat jugak buat nieyh .. kadang-kadang ade jugak kene marah dengan umi , mana taknya tidur 2-3 pagi kan ? kan ? alah normal larh tuh kan : ) hehe .. 



comel kan blog deyah ,, haha.. perasan sudah . btw deyah sangat puas hati dengan hasil kerja sendiri .. yela sebab kita sanggup berkorban buat blog untuk sapa ? untuk kita juga . haha.. okkay larh gtg .. jom baca next post ,,