Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Selamat Hari Raya ,,


selamat hari raya , aidilfitri yang mulia , *menyanyi goyang tangan :)
yeay ,, tak lama lagi nak raya :) so , amacam ? persiapan dah siap ke belum ? korang buat hape malam nieyh ? pergi kemas rumah lebih baik dari on9 je , hurm..nak cite lah sikit tentang persiapan deyah kan ,, baju deyah dah beli baju raya warna purple . then beberapa baju lan larh . haaa :) nak tahu tak deyah ade belik 1 baju galaxy ,, wwwoooww .. haha .. ade lagi , deyah beli beberapa t-shirt BUM ,, wahh,, tak de larh berjenama sangat kan,, tak  macam awak , anak orang kaya . saya hanya mampu beli seluar LEVI'S , haha,, murah je tuh ... tudung pulak tahun nieyh deyah beli tudung bawal yang kontra tuh je .. korang plak ? nanti masa raya deyah janji akan masuk gambar deyah ,, okkay .. kasut?kasut korang jenama ape? hehehe..kecoh je kan :) .. deyha pakai kasut crocs je .. murah je.. hahaha..ntah tak tahu nak cerita apa lagi , sorry lah deyah memang camnieyh kecoh sikit . hoped korang sudi datang lagi ..


camne ? comel tak ? nieyh larh baju tuh . tak de larh berapa cantik . tak macam korang punya.. aik.. sambung ceita lagi . kay2 bye :)