Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Ucapan dari Ketua Menteri Hadirah Hanafi



kawan-2 , selamat pagi semua yang berkunjung ke blog  HADIRAH HANAFI 
blog yang kian hari makin dikunjungi oleh ramai pengujung tak kira dari atau luar
negara . kita perlulah membangkitkan tanah jajahan kita demi masa hadapan . supaya anak cucu cicit kita akan terus berkembang dan maju . Malaysia maju 2020 . merdeka . merdeka . merdeka .. 
haha ,, aik apa nieyh dari raya kepada merdeka ? pelik-2 
apalah,, hurm nak tahu tak kenapa deyah post macam niyh ??  sebenarnya takde pape pun , saja je . haha ..comel tak e-kad tuh ? deyah buat sendiri je tuh ,, percaya ? harus percaya . mudah je . hari raya semua orang bergembira , kuih dan muih beraneka macam janganlarh pandang harap dimakan , bergema takbir di pagi raya , menyabut syawal bulan mulia , ku bersyukur ihsan pada yang esa , di hari raya kita gembira . *menyanyi pulak dia kan . hurm, deyah tak tahu nak cakap apa lagi larh . bye2 .