Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

i'm back




hey kawan-kawan ,, lama dah deyah tak updates status . rindu dah dekat dunia blogging nieyh ,, rindu sangat ,,  hurmm ,, nasib tak ade yang berubah . kan ? kan ? haha ,, lupa pulak . 
" HAPPY DECEMBER MONTH "
selamat bercuti sayang-sayang sekalian ,, cuti pergi mana ? mesti semua pergi bercuti tempat-tempat yang menarik kan , hurm .. jelesnya , sebab deyah tak de pergi mana pun . duduk rumah je .. bosan pulak tuh . sebab deyah kene kemas rumah . nak pindah rumah baru : ) ,, Yeeaayy .. 
so , kalo korang ade cerita share-share lah cerita dekat deyah ,, or kalau ade pengalaman pergi luar negara masa cuti nieyh ,, share lah dekat deyah .. nothing to say lah ,, 
out,kkbbhaaaii.