Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Bestfriend,,maybe ?


you are my one in a million , you know what happen , 'll be right by your side and you want to know that our friendship is INFINITY

 so , hey pada semua . berjumpa lagi yew kita akhirnya . macam yang korang tahu tajuk kita hari nieyh Bestfriend,,maybe ? but why tajuk kita macam gitu yew ? ade pape tak kene kew ? nothing yang happen pun cuma biasalah kan kalau ade kawan mesti ade sedikit perbalahan or what ever pun masalah tak kira kecil ataupun besar .. kawan nieyh kalau korang nak tahu ade banyak jenis . 


 Kawan Seumur Hidup : Sentiasa ada, walaupun da berkawin, tetap berhubung antara satu dan lain

  Teman Tapi Mesra : Bahaya, scandal ni.

 Kawan Mengikut Keadaan : Time susah kau cari aku , time senang jumpa aku pun kau dah tak kenal , cam siot je kau yew .


So, sekarang korang dah tahu kan jenis-jenis kawan yang ade kat sekeliling kita nieyh , senarai tuh semua apa yang deyah lalui dan berlaku pada persekitaran deyah , mesti korang banyak lagi list kan dari deyah ,, eh banyak bebel pulak kita yew , teruskan pada tujuan sebenar .

First of all , assalamualaikum .sebenarnya deyah nak cerita yang deyah ade sorang insan yang deyah sayang sangat . dia kawan deyah , nama dia Nurfarhani Nordin . actly,dulu lah kan deyah benci sangat dekat hany ( nama pendek ) , tak tahu kenapa sekarang deyah rapat giler dengan dia , banyak orang cakap orang yang kita benci akan menjadi orang yang paling kita sayang pada suatu hari nanti  right ? pernah dengar tak ? and itu lah yang terjadi pada deyah . now , deyah bersyukur sebab ade kawan macam hany tuh , even dia selalu sangat buli deyah dekat sekolah , deyah langsung tak kesah , kadang-kadang ade lah jugak kan merajuk tak tentu pasal kan , haha . tapi kejap je , paling lama pun 1 minggu kowt , tu pun deyah lah yang merajuk . elak dari dia , buat2 tak kenal , lari dari dia . haha.

Bila ingat balik kisah suka duka . memang kelakar kau .. haha .. orang cakap manusia berubah tapi , kenangan itu tetap hingga akhir hayat .  Hany nie dalam dunia ade satu jew , funky girl , brutal . haha . tapi dalam hati ade taman . itu yang tak boleh blah . hany nieyh bab cinta boleh tahan jugak ,, bukan ape biasa lah kan kalau org pompuan suka kat lelaki ,, crush gitu . hehe .. aku pun ade . korang pun mesti ade kan ? eheheh,kan dah lari dari tajuk .. k lah , tu je kali nieyh . bye .