Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱

Assalamualaikum! speaking here is hadirahhanafi.Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

morning ;

 
 
 
 
Hai , assalamualaikum .
bertemu juga kita yew sekali lagi kat dunia blogger .
setelah sekian lama deyah tak update blog yang berabuk nieyh , akhirnya berwajah baru juga yew . ingat kan tadi nak close je blog nieyh . sebab deyah pun skung dah tak de banyak masa nak updates bagai2 macam korang , tak free meyh . nak SPM kowt tahun nieyh . kalau ade updates pun maybe 1 bulan i1 kali , itu pun tak janji sebab tak de masa . tahun nieyh deyah nak keep on study je ! haha ,, yeye je tuh ek . k lah . 1 am already . out .